Steden en stranden in Spanje

Steden en stranden in Spanje

Op vakantie naar Spanje met de bus? Dan oriënteer je je op 1-reizen.nl, busreizen specialist. Daar hebben we de beste selectie van Spanje vakanties voor je gemaakt. Of je nu naar de Costa Brava, de Costa Blanca, Barcelona of Benidorm wilt, de beste aanbieders zijn al voor je geselecteerd.

1-reizen.nl is van mening dat reizen met de bus een uitstekende manier is om van je vakantie te genieten. Het is comfortabel, je ziet veel onderweg, er is een reisleider mee die van alles vertelt en je ontmoet nog eens nieuwe mensen. Ideaal!

Busvakanties Spanje, vakantie aan de Costa Brava

Costa Brava betekent ‘ruige kust’. Je kunt hier dus een sterk staaltje prachtige kustlijn verwachten! Natuurliefhebbers zitten hier helemaal goed.


Natuurlijk staat de Costa Brava ook bekend als feestbestemming voor jongeren die naar Lloret de Mar op vakantie met de bus gaan. Dat kan uiteraard, maar ook als dat niet je vakantiedoel is, kun je hier prachtig genieten! Er zijn ook kindvriendelijke accommodaties en wijken. En het strand is er prachtig. En wat dacht je van een leuke dagtrip naar Barcelona?

Met welk reisgezelschap je ook naar Spanje op vakantie gaat, bij 1-reizen hebben ze de beste aanbieders voor jouw reisdoel alvast geselecteerd. Aanbieders met lange ervaring in busreizen naar Spanje, zodat je veilig en snel op de plaats van bestemming bent.


Busreizen Barcelona

Als je aan de Costa Brava verblijft, kun je ook heel makkelijk een uitstapje naar Barcelona maken. Maar er worden ook echt busreizen naar Barcelona zelf georganiseerd. En terecht, want wat een leuke stad is dat! ‘Bruisend’ en ‘beleving’ zijn zomaar wat woorden die direct bij ons opkomen. Overal in deze wereldstad maak je kennis met de bijzondere architectuur van Gaudí, maar je kunt ook naar het strand (ja echt!), lekker tapas eten en struinen door de sfeervolle stad. Er is echt van alles te doen.

Vele Barcelona busreizen worden gecombineerd met andere delen van Spanje. Een ideale manier om het echte Spaanse leven te ontdekken.

Busvakanties Spanje, vakantie aan de Costa Blanca & Benidorm

Zeg je Costa Blanca, dan zeg je Benidorm. Benidorm is de grootste badplaats aan de Costa Blanca en enorm geliefd bij vele vakantiegangers. Het is een aardig ritje, maar uitstekend te doen per luxe (meestal Royal Class) bus. 1-reizen zoekt de snelste busreizen voor je uit, waarbij je niet overbodig veel stopt, maar wel de nodige tijd krijgt om je benen te strekken. De bussen naar Benidorm zijn voorzien van allerlei lekkernijen, drankjes, airco en genoeg beenruimte, zodat je je prima op je gemak voelt tijdens de busreis.

Maar de Costa Blanca biedt meer! Natuurlijk is Benidorm niet het enige in Zuid-Spanje. Ook de kleinere nabijgelegen badplaatjes Denia, Calpe en Albir zijn om te genieten. (te bereiken met dezelfde bus die naar Benidorm rijdt). En wat dacht je van Alicante, Torrevieja, Guadelest en Murcia? Super fijn om je vakantie daar door te brengen, maar ook heel goed te bereiken als je een busreis naar Benidorm hebt geboekt, bijvoorbeeld voor een dagtochtje. Met het openbaar vervoer of een excursie ben je er zo, en vaak nog vrij voordelig ook.

Benieuwd naar de opties voor busvakanties Spanje? Kijk bij de Spanje reizen op 1-reizen.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *