Werkweken met school

Werkweken met school

Werkweken met school zijn belevenissen die iedereen z’n hele leven bijblijft. Hoeveel volwassenen denken niet met weemoed terug aan die geweldige werkweek in Londen, Praag, Berlijn of Parijs?

Organiseert u dit jaar de werkweek? Zorg dan dat het een succes wordt en maak (of laat maken) de hele werkweek op maat voor uw groep!

Leuk, leerzaam en binding
Hoewel een werkweek voor de meeste leerlingen verplichte kost is, blijkt het eenmaal op de plaats van bestemming eigenlijk altijd geweldig. Natuurlijk zitten er educatieve aspecten aan en is het de bedoeling dat de leerlingen iets opsteken van de reis. Maar er komt ook een hoop gezelligheid bij kijken. Ze trekken veel met elkaar op en creëren zo vaak een sterke band. Het binding-aspect is enorm sterk bij werkweken. Ze delen een bijzondere beleving met elkaar.

De meeste werkweken gaan naar een stad in het buitenland, zoals voorgenoemde steden. In Londen kunt u met de groep naar een musical bijvoorbeeld, in Berlijn naar de Berlijnse muur, in Praag naar voormalig concentratiekamp Theresienstad en in Parijs naar één van de vele musea. Zo is er op elke plek iets leerzaams te doen.

Vervoer tijdens de werkweek
Het meest praktisch met een grotere groep, en bovendien het meest voordelig, zijn busreizen. Een busreis is gezellig, veilig, voordelig en u bent in no time op één van bovenstaande Europese bestemmingen. Bovendien is het ideaal als u met de groep in een stad bent en u van A naar B wilt bewegen. Geen gedoe met openbaar vervoer met z’n allen, maar gewoon afspreken waar de bus staat en hop, naar de volgende bestemming. Het is dus ook nog eens tijdsefficiënt.

Organiseert u dus de werkweek? Bedenk dan eerst wat het doel is van uw groepsreis en pas daar uw reisprogramma volledig op aan. Alles kan op maat gemaakt worden bij meerdere reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in groepsreizen en werkweken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *